We hebben weer genoten!

Zaterdag ochtend was het even schrikken. Er was veel meer regen gevallen dan voorspeld. Het land was erg nat en de buiten bak stond helemaal onder water! Snel de dompelpomp in de bak, die heeft zijn werk goed gedaan! De eerste 2 demonstratie’s zijn iets later begonnen en het ponyrijden was verhuisd naar de binnenbak. In plaats van zaterdag, werden de schapen op zondag geschoren en verder kon gelukkig alles door gaan. Om 10:00 begon de Karperhoeve Boerenmarkt en werd het gelukkig droog. Het bleef helaas wel rustig. Toen het zonnetje ‘s-middags door kwam, werd het ook gezellig druk.

Voor alle vrijwilligers en chauffeurs was er ‘s-avonds een heerlijke BBQ en hebben nog gezellig zitten na tafelen.

Zondag weer vroeg uit de veren om alles klaar te maken voor dag 2. Het weer zat gelukkig mee. Droog, een lekker zonnetje en zeker niet te warm of te koud. Het was dan ook een stuk drukker dan zaterdag.

De nieuwe ‘Karperhoeve Cheeseburger’ was een groot succes en gingen als zoete broodjes over de toonbank. Verder waren natuurlijk de Broodjes Bal en de Boerenpannenkoeken weer als vanouds. De demonstraties spectaculair, je kon je ogen uitkijken bij de tentoonstelling. Zo knap al dat handwerk! Uren vermaak voor de kinderen in het kinderdorp, de trucks stonden er weer prachtig bij en een groot assortiment bij elkaar op de markt!

Wij hopen dat u een geweldige dag heeft gehad op de Karperhoeve en graag tot ziens!

Deel dit bericht!