Kom spelen in het Kinderdorp!

Er is van alles te beleven in het supergave Kinderdorp op de Karperhoeve tijdens de Midden Delflanddagen! 
Kom spelen, ponyrijden, springen, raden, zoeken en klimmen. Met o.a. springkussens, Oud-Hollandse spelen, voelkisten, hindernisbaan en de snoepklimpaal!

HOE WERKT HET?
Bij de ingang van de Karperhoeve kun je een kinderkaart kopen bij de kassa à €5,- Met deze kaart kun je het Kinderdorp in en overal aan meedoen. Je krijgt een bekertje limonade als je de 'koe' komt 'melken' en een lekker zakje snoep als je in de snoepklimpaal durft! En terwijl jij je volop kan vermaken, kunnen pappa, mamma, opa, oma of met wie je ook bent, gezellig zitten op het terras voor een hapje & een drankje. 
En weet je wat nog leuker is: je kunt wat winnen! 

MOOIE PRIJZEN WINNEN!
Doe mee met de boerenspeurtocht en vindt de boerenschat! Er is ook nog een prijsvraag over onze veulentjes. Wat kan je winnen? Een kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes bij de Karperhoeve! Wat moet je doen? Als je je kinderkaart koopt, krijg je de speurtocht mee. Vind jij de boerenschat? Dan maak je kans op die hoofdprijs: het kinderfeestje. En vul je de prijsvraag in, dan maak je ook nog kans op de huifkarrit.
Dus doe mee!

Tijdens de Open Manegedag op zaterdagmiddag 24 september 2022 maken we de winnaars bekend. De deelnemers worden hier over nog op de hoogte gebracht.
Terug naar boven