Bedankt! Via deze weg willen wij nogmaals iedereen in het zonnetje zetten die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan weer 2 hele gave dagen!

Vrijwillgers zijn van onmisbare waarde tijdens zo een evenement. Ruim 70 mensen hebben zich ingezet met het opbouwen, afbouwen en op de dagen zelf. Het is onmogelijk om dit zonder deze mensen te organiseren.

Dan natuurlijk de sponsoren en fondsen. Er komen nogal wat kosten bij kijken en dat kunnen we er nooit uithalen zelf. Dankzij hun steun kunnen we o.a. genieten van gezellige muziek, zijn we voorzien van voldoende toiletten en het kinderdorp aankleden met leuke activiteiten.

Ook de standhouders dragen hun steentje bij. Zonder hen natuurlijk geen boerenmarkt waar van alles te zien en te koop is. Naar ons idee geeft dit toch een beetje extra sfeer.

Iedereen die heeft mee gedaan aan een demonstratie, paardrijden of handwerken. Er is toch een hoop tijd in de voorbereiding gaan zitten. Ook jullie bedankt voor de inzet!

Daarnaast mocht er geparkeerd worden op het land van fam. v.d. Kooij en heeft meneer de Bruijn zijn boot beschikbaar gesteld en de rondvaarten verzorgd.

De chauffeurs die hun trucks hebben opgepoetst zodat zij konden glimmen in het weiland en de handwerk dames die hun werk tentoon hebben gesteld in de koeienstal.

En dan als last but not least alle bezoekers die hun steentje hebben bij gedragen aan de leuke en gemoedelijke sfeer en iedereen die nog niet genoemd is.

BEDANKT!

Hopelijk tot volgend jaar!
Terug naar boven