Voorbereidingen in volle gang Na twee jaar geen boerenmarkt hebben we het draaiboek weer afgestoft en in gebruik genomen. Voor de een gesneden koek, voor de ander nog een puzzeltocht, maar iedereen zet zijn schouders eronder.

Kramen
De voornaamste uitdaging zit hem nog in het werven van kraamhouders om er gave markt van te maken. Kent u nog ondernemers of stichtingen met een gaaf product of een typisch ambacht, of lijkt het u zelf wel wat? Aanmelden of informatie vragen kan via kramen@karperhoeveboerenmarkt.nl
Natuurlijk zijn er nog wel kramen die u al kent van vorige edities en zijn er ook een aantal nieuwe ondernemers aanwezig!

Demonstraties
Ondertussen wordt er hard geoefend voor de demos, we kunnen u vertellen dat de ruiters en amazones weer wat moois in elkaar hebben gezet!
Ook kunt u het ouderwetse handwerken komen bekijken in de voormalige koeienstal en zullen ook de schapen weer van hun jas worden ontdaan. Of ze het daar minder warm van krijgen? De dikke vacht wordt er voornamelijk afgehaald omdat deze altijd maar groeit. Zowel in de zomer, als in de winter functioneert deze vacht goed als isolatie.

Kinderdorp
Dit jaar hebben een nieuw spel in het kinderdorp – het Boerengolf! Daarnaast kunnen de kinderen ook weer ponyrijden, klimmen in de snoepklimpaal, spelen op het springkussen of de stormbaan en nog meer! Ook zijn Prinses Anna en haar zus Elza aanwezig! Ondertussen kunnen de ouders heerlijk op het terras bij het kinderdorp zitten, de weersvoorspellingen zien er tot nu toe goed uit. Wat willen we nog meer?!

Vrijwilligers
Dit weekend is niet mogelijk zonder vrijwilligers. Over het hele weekend zijn er zo’n 120 helpende handjes nodig (groot en klein) Vind u het leuk om te helpen tijdens de Karperhoeve Boerenmarkt? Denk hierbij aan bijvoorbeeld de catering of het kinderdorp. Dan ontvangen wij graag een mail op info@karperhoeveboerenmarkt.nl

Graag tot 17 en/of 18 juni 2023!
Terug naar boven