ZONDER ONZE SPONSORS
GEEN KARPERHOEVE BOERENMARKT!

Ieder jaar maken onze sponsors dit grote tweedaagse evenement weer mogelijk.
Duizenden bezoekers kunnen genieten van het boeren buitenleven en van alle activiteiten en de boerenmarkt of op één van onze terrassen met een hapje en een drankje.

Wilt u ook sponsor worden? Dat kan!  


DEZE SPONSORS MAKEN DE KARPERHOEVE BOERENMARKT 2020 MOGELIJK

WILT U SPONSOR WORDEN?

Iedere zomer organiseert Stichting de Karperhoeve voor de Karperhoeve Boerenmarkt. Dit unieke evenement op en rond de boerderij de Karperhoeve omvat vele activiteiten en trekt jaarlijks weer vele bezoekers uit Maassluis, Maasland en omstreken. Een team van meer dan 60 vrijwilligers zorgt voor een soepele organisatie van de vele activiteiten. Een evenement als dit is niet mogelijk zonder de sponsoring van organisaties en bedrijven die de Karperhoeve en het boerenleven een warm hart toedragen.

Ons doel
De doelstelling die we als Stichting de Karperhoeve hebben is het onder de aandacht brengen van de culturele historische waarde van Rijksmonument “De Karperhoeve”, het bevorderen van de belangstelling voor en de kennis van het open landelijk gebied in z’n algemeenheid en van de agrarische sector in het bijzonder. Met de Karperhoeve Boerenmarkt weten we elk jaar weer jongen oud een leuke en informatieve dag te bezorgen.

Wat bieden wij?
Wij hebben verschillende sponsorpakketten waaruit u uw keuze kunt maken. Indien u specifieke wensen of vragen heeft dan horen wij die graag. Alle sponsoren zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om langs te komen op de Boerenmarkt. Wij trakteren u dan op koffie met een heerlijke tompouce!

MEER INFORMATIE?
Ineke van Waalwijk van Doorn–Hollaar: 06-24136316

Theo van Rijn: 06-21280596